SUNY Katkı Payı Ödemelerine Dair Güncel Bilgi

Katkı payı ödemeleri sürecine dair güncel bilgi ve takip edilmesi gereken işlemler aşağıda sıralanmıştır:

• SUNY Çift Diploma Programları öğrencilerinin katkı payı ödemeleri için ilgili hesap 11 Eylül'de açılacaktır. Öğrenciler 11 Eylül - 29 Eylül tarihleri arasında ödemelerini gerçekleştirebileceklerdir. Kılavuzda belirtilen 5 Eylül tarihi geçerli değildir.
  • 27-28-29 Eylül tarihlerinde etkileşimli ders kayıtları ve danışman onayları yapılacağından, ders ekleme sürecinde sıkıntı çekmemeleri için bölüme başlayan öğrencilerimizin ödemeyi son güne bırakmamalarını, 27 Eylül'e kadar ödemelerini gerçekleştirmelerini tavsiye ediyoruz.
  • Katkı payı ödemelerinin hem bölüme geçen ve devam eden, hem de hazırlık sınıfına başlayan öğrenciler tarafından yapılması gerekmektedir. Öğrenciler, ödemekle yükümlü oldukları yıllık katkı payı miktarının (BAS & GIA: 9.240 TL; TEFL: 8.216 TL) yarısını ilk dönemin başında, diğer yarısını da ikinci dönemin başında yatıracaklardır. Dönem başlarında ödenecek miktar BAS ve GIA öğrencileri için 4.620 TL, TEFL öğrencileri içinse 4.108 TL'dir.
  • Katkı payı ödemeleri için anlaşmalı olunan tek banka İş Bankası'dır. Kullanılan hesap on-line hesap olduğundan herhangi bir hesap ya da IBAN numarası bulunmamaktadır. Bu nedenle öğrencilerimizin ödemeyi İş Bankası şubelerine bizzat giderek yapması, ödeme yaparken ODTÜ SUNY UOLP On-line Katkı Payı Hesabı'na katkı payı yatırmak istediklerini belirtmesi gerekmektedir. Ankara dışındaki şehirlerde yapılan ödemelerde, şubelerdeki ilgili personel doğrudan bu hesabı bulamayabilmektedir, bu durumda İş Bankası'nın ODTÜ şubesiyle irtibata geçip hesaba nasıl erişecekleri konusunda bilgi almalarını rica edebilirsiniz.
  • Katkı payı ödemesi yapılırken öğrencinin okul numarasını ve T.C. kimlik numarasını belirtmesi gerekmektedir.
  • Öğrencilerin, ödemeyi gerçekleştirdikten sonra bankadan kendilerine verilen makbuzu SUNY Koordinasyon Ofisi'ne (Merkez Mühendislik Binası 10. Kat) teslim etmeleri gerekmektedir.

Bütün öğrencilerimize başarılı bir akademik yıl dileriz.