Bilgesu Aksaz, İşletme, Binghamton Üniversitesi & ODTÜ'10

Uluslararası ve yüksek standartlarda bir eğitim almak, ufkunuzu genişletmek, global bir bakış açısı kazanmak ve eğitim sonrasındaki iş deneyiminizi Amerika'da edinmek istiyorsanız BAS bölümü sizin için çok doğru bir tercih olacaktır. Bu bölüm güçlü bir İşletme eğitimi almanızın yanısıra, birçok farklı milletten öğrenciler ile birlikte okuduğunuz ve ortak projelerde çalıştığınız için sizi üniversite sonrası iş hayatına çok iyi hazırlıyor.

İşletme bölümünü pazarlama alanında yoğunlaşarak okuyup, mezuniyetimin ardından New York City'de uluslararası bir pazarlama şirketinde çalışmaya başladım. Halen pazarlama ve dijital medya alanında çalışmakta olup, aynı zamanda New York'ta bir girişimcilik kulübünde Öğrenci Koordinatörü olarak gönüllü olarak çalışarak Amerika'da okuyan Türk öğrenciler ile potansiyel yatırımcıların işbirliği yapmasına yardımcı olmaktayım. ODTÜ ve Binghamton'dan aldığım güçlü işletme eğitimi altyapısını daha da güçlendirmek adına, mevcut işime devam ederek New York Üniversitesi'nde MBA yapmaya başlayacağım.