Cem Çevirgen, İşletme, Binghamton Üniversitesi & ODTÜ’16

ODTÜ-SUNY çift diploma programını seçmek çok kolay olmamıştı. Ancak yurt dışına yine de gitmek istedim ve bu programı tercih ettim. Yaptığım seçimden dolayı oldukça mutluyum, çünkü gerçekten kendinizi geliştirmenize yönelik imkanlar mevcut, yeter ki siz yararlanmak isteyin. Programla ilgili çok fazla detay var ancak en sağlıklısının bunları yaşayarak öğrenmek olduğunu düşünüyorum. Size söyleyebileceklerim; 4 sene boyunca çok fazla öğrendim, çok fazla eğlendim, çok fazla farklı kültürden insanla tanıştım ve kendimi geliştirdim. Vizyonunuzu genişletmek ve hayata farklı açılardan bakabilmeyi öğrenmek istiyorsanız bu program biçilmiş kaftan. An itibariyle Infront Sports & Media şirketinde çalışmaktayım ve programda edindiğim değerlerin yararlarını görmekteyim.