2023-2024 ODTÜ - SUNY programları yeni öğrenci kayıtları

Sevgili öğrenciler,

Öncelikle ODTÜ – SUNY Uluslararası Ortak Lisans Programlarına bu sene yerleşen tüm öğrencilerimizi kutlarız.

Üniversite kayıt işleminin e-Devlet Kapısı üzerinden yapılması esastır. Üniversite kayıtları şahsen evrak teslimi şeklinde yapılmamaktadır. Bu kapsamda Üniversiteye gelmenize ve herhangi bir evrak teslimi yapmanıza gerek bulunmamaktadır. Kayıt işlemleriniz için lütfen aşağıdaki linkte yer alan ODTÜ YKS kayıt kılavuzunu inceleyiniz:

Bu kılavuz ayrıca İngilizce hazırlık eğitimi ve sınavı, yurt başvuruları, kimlik kartı vb. konularda da bilgiler içermektedir.

Katkı payı ödemeleri Üniversite'ye kayıt işlemi tamamlandıktan sonra, 25-29 Eylül 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Katkı payı miktarları ve ödeme yöntemi ile ilgili ayrıntılar önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.

Bütün öğrencilerimize başarılı bir akademik yıl dileriz.

ODTÜ-SUNY Koordinasyon Ofisi