Eray Aktaş, İngilizce Öğretmenliği, SUNY New Paltz & ODTÜ'12

Bence TEFL gibi bir programın ODTÜ gibi seçkin bir üniversitede olması, lisans öğrencileri için büyük bir şans. Amerika'da geçirilen bir yıllık süre zarfında, öğrenciler kendilerini yalnızca akademik açıdan değil, aynı zamanda kültür, yabancı dil ve kişisel gelişim açılarından da geliştirme şansını bu program ile elde etmekte. Bu programın bir mezunu olarak şunu söyleyebilirim ki, SUNY New Paltz ve ODTÜ'de alanında uzman birçok öğretim görevlisi ile çalışma imkanı elde etmiş olmam, kariyerimde daha sağlam adımlar atmamı sağladı. Şu an ABD'de bir yüksek öğretim kurumunda İngilizce okutmanı olarak görev yapmaktayım. Yurtdışında öğretmenlik yapmayı düşünen öğrenciler için, bu programın birçok kapıyı açacağına inanıyorum.